Afspraken – Huisartspraktijk Tilstra – Zeist
De Clomp 1910 3704 KS Zeist Tel:030-6961044 030-6963728
Header afbeelding

Afspraken

De huisarts houdt spreekuur van maandag tot en met vrijdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Afspraken maken voor het spreekuur gebeurt via telefoonnummer 030-6961044. Ook kunt u online zelf een afspraak inplannen in de agenda van de huisartsen binnen de daarvoor gereserveerde plekken. Dit kan via het Patientenportaal.

Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van de e mail, via Patientenportaal, of van het telefonisch spreekuur, iedere dag tussen 11.30 en 12.00.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden voor het maken van de afspraak. Ze doet dat in opdracht van de huisarts om de aard en spoedeisendheid van uw klacht te beoordelen; hiermee kan de assistente voor een goede planning zorgen. De assistente gaat, evenals de huisarts, vertrouwelijk om met uw informatie. In een aantal gevallen kan de assistente zelf volstaan met een telefonisch advies. Dit advies wordt altijd met de huisarts besproken.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda; er kan dan meer tijd voor u worden ingepland.

Belt u s.v.p. tijdig af wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan, minimaal 24 uur van tevoren.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente overlegt met de huisarts of een huisbezoek afgelegd moet worden. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.